utorak, 8. ožujka 2011.

Rano sredinom tjedna šokira: istraživanje kaže da su pretjerano oslanjaju na GPS

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/early-mid-week-shocker-research-says-we-are-overly-reliant-on-g/:
Pa, to ne može biti dobar, ali to svakako ne čudi, bilo. Istraživači su zaključili da žive u razvijenim zemljama su ljudi postaju pretjerano oslanja na satelitsku navigaciju , kao što su GPS uređaje, te da se rezultati mogu biti ... opasno. Svatko s think tank vjerojatno mogao shvatiti ovaj neki vanjska strana na vlastitu, ali istraživanja pokazuju da takav pretjerano oslanjanje na uređajima može proizvesti neke loše rezultate kada je rekao uređaji neminovno uspjeti van. U izvješću se ide puno otac nego upozorenje pojedinih vozača, međutim, i kaže da sustavi poput komercijalnih avio promet te onih koje su direktni vlak vrata otvoriti se također oslanjaju na US-based GPS sustav, koji su svi podložni rasprostranjenog neuspjeha trebali sustav susret bilo koje smetnje ili stanke. Izvješće upućuje na daljnji razvoj sigurnosnih sustava - kao što je Europska temelju sustava Galileo, ali u osnovi zaključuje da ranjivosti su vjerojatno da će ostati. Umirujuce, ha?

Rano sredinom tjedna šokira: istraživanje kaže da su pretjerano oslanjaju na GPS prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 ožujak 2011 16:56:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Physorg | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar