utorak, 8. ožujka 2011.

Samsung HDD 1TB upravlja po pladnju, areal gustoće entuzijasta radovati

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/samsung-hdd-manages-1tb-per-platter-areal-density-enthusiasts-r/:
Solid State Drives su geek skladištenje izbora, što je s njihovom prirodom miran, plamen brzo brzinu , i zapanjujuće dobro izgleda . Međutim, ograničen kapacitet i do neba visoke cijene SSD čuva mnoge od nas kupuju tradicionalne disk-based rješenja za pohranu - što je sasvim u redu s obzirom na Samsung drži pronalaženje načina da stane više bitova i bajtova na svakom disku. Prošle godine, Sammy's Barracuda F4EG stisnutu 2TB na 3-pladnju disk (ili 667GB po pladnju), a sada tvrtke čeka puštanje nove serije SpinPoint pogona s još većim areala gustoća u vremenu i cijenu koja ostaje TBD. Kad god oni dobiti ovdje, novi HDD obećanje da dostavi 1TB po pladnju vrti na 5400 RPM - znači 4TB desktop diskova i terabajta prostora za pohranu u standardne veličine laptop HDD. 3,5-inčni verzija omot 32MB i SATA 6Gbps kompatibilnost, dok je 2,5-inčni raznolikost ima 8MB cache i 3 Gb / s SATA sučelje. Znajući sve to, samo jedno pitanje ostaje: mogao areal gustoće entuzijasta biti novi piksel gustoće entuzijasta ?

Samsung HDD 1TB upravlja po pladnju, areal gustoće entuzijasta radovati prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 8 ožujak 2011 02:32:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | izvor Heise Online | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar