utorak, 8. ožujka 2011.

Chrome dobiva performansi, pojednostavljeno sučelje postavke

Zanimljive vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/03/08/chrome-gets-a-performance-boost-simplified-settings-interface/:
To je bio samo mjesec dana da je Google donio Chrome do verzije 9 s različitim performansama nadogradnje i druga poboljšanja, ali to je sad već natrag sa verzijom 10, koja je svježe iz beta danas. Koji se može pohvaliti još više poboljšanja u brzini - uključuju 66% poboljšanja u performansama JavaScript na V8 presedan apartman - uz potpuno obnovljenu postavkama sučelja koji zamjenjuje uobičajeni prozor s tab u pregledniku. Sada također možete sinkronizirati vaše lozinke spremljene na različitim računalima, a Google je proširio svoju sandboxing tehnologije integrirane flash player u Chrome, koji obećava kako bi se bolje zaštitili od zlonamjernih web-mjesta. Kao i obično, Google je također objasnio sve poboljšanja u neki zgodan video - provjeriti te nakon pauze.

Nastaviti čitanje Chrome dobiva performansi, pojednostavljeno sučelje postavke

Chrome dobiva performansi, pojednostavljeno sučelje postavke prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 8. ožujka 2011 00:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Google Chrome Blog | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar