utorak, 14. prosinca 2010.

Dijalog Semiconductor gura 2D u 3D pretvorbe čip za telefone i tablete

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/dialog-semiconductor-pushes-2d-to-3d-conversion-chip-for-phones/:
Mi ćemo ići naprijed i stavite poklopac na svoj otok uzbuđenja razini, najvjerojatnije s dvije jednostavne riječi: " paralaksa barijere . " Vidite, Dialog poluvodiča je DA8223 se hailed kao prvi u svijetu u realnom vremenu 2D u 3D čip video pretvaranje za prijenosne uređaje, ali to zahtijeva paralaksa barijeru prikaz. Na naopako, to znači da ne postoje naočale potrebne za gledanje, i ljepušan velik dio bilo koji 2D sadržaj može biti načičkana se 3D za gledatelja, minus, naravno, je da to vjerojatno neće uranjati vaša osjetila, preplaviti vaš oči ili na drugi način preinačiti svoj život . To je rekao, to je još uvijek pogodno za tablete i smartphone, a po društvo, to "praktično ne iziskuje nikakvu razvoj softvera i koristi maleni djelić baterije i računalnu snagu od konkurentskih aplikacija procesor temeljen softver-pristupa." Ako sve ide dobro, čip će biti udaranje masovnu proizvodnju u drugoj polovici 2011, koji vam daje pravo oko šest mjeseci da se pripreme za treću dimenziju. Na svom telefonu.

Nastaviti čitanje Dijalog Semiconductor gura 2D u 3D pretvorbe čip za telefone i tablete

Dijalog Semiconductor gura 2D u 3D pretvorbe čip za telefone i tablete prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 08:31:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar