utorak, 14. prosinca 2010.

Freebox V6 revolucija set-top box donosi poziva, TV i igre zajedno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/freebox-v6-revolution-set-top-box-brings-calling-tv-and-gaming/:
Pay-TV operatori su bacanje out " četverostruk igrati "pakete za veći dio od tri godine, ali usuđujemo se reći da nitko od njih su došli blizu zakucavanje se ovo sviđa. Francuska vlastite slobodne, poznati ISP u narod, upravo je uvela Freebox V6 revolucije, nov set-top box designed by Philippe Starck i projektirana za obradu pravedan o sve svoje potrebe u pogledu zabave doma. To je punjena sa 250GB hard disk prostora, unutarnje 802.11n WiFi modulu, Blu-ray pogonom, web preglednik ugrađen Intelov Atom, a CE4100 medija procesor. Također brodova s motion-sensing daljinski, i ukratko, to je dizajniran za pružanje live / streaming televizija opcije, internet (vlakna ili DSL je podržan), igre (preko streaming uslugu slična OnLive ) i at-home poziv za dizanje . Besplatno također planira brljati u mobilnoj telefoniji s početkom u 2012, dakle planove za četverostruk igrati nudi u ne-previše-dalekoj budućnosti. Mi smo rekli da joystick (vjerojatno za dobivanje svoju igru na) je bačen u, kao što su par Powerline adaptere kako bi se lako mreži kroz vaše mjesto stanovanja u elektroenergetskoj mreži. Revolucija je gore za pre-order sada, i ovisno o tome koliko dugo ste imali svoj trenutni Besplatno STB, to bi moglo koštati onoliko malo koliko € 59,99 ili koliko 119,99 €. "Osnovne" Freebox usluga koje će se izvoditi 29,99 €, a jednom Besplatno ide mobitel u 2012, možete dodati mobilne linije za drugu 29,99 €.

[Hvala svima koji su poslali to u]

Freebox V6 revolucija set-top box donosi poziva, TV i igre zajedno prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 08:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AFP | izvor Besplatno | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar