utorak, 14. prosinca 2010.

Knockoff 3-u-1 ipad kamere vezi kit poboljšava Appleov vlastiti dizajn

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/knockoff-3-in-1-ipad-camera-connection-kit-improves-apples-own/:
Iskreno govoreći, velika većina knockoff brzina je divovski korak unatrag od stvarnog posla. To je, prijatelji, je jedan od onih slučajeva u kojima rese suprotno je istinito. 3-u-1 ipad kamera veze kit (dostupno u crnoj i bijeloj) je jedan dock povezivanja uređaja s trifecta luka: USB, SD i microSD. Kako bi spomenuti, možete otarasiti fotografije iz fotoaparata na svoj ipad putem izravne USB veze, riješiti fotografije s SD kartice i iskrcava fotografije s microSD kartice. To je sve prilično self objasnidbeni, te i na samo 29,90 dolara, ima jedva razlog da čak i uzeti u obzir službenu verziju . Hit linkove ispod da biste dobili vaše narudžbe u, ali ne očekujte da brod do početka iduće godine.

Knockoff 3-u-1 ipad kamere vezi kit poboljšava Appleov vlastiti dizajn prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 16:36:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Gizmodo | izvor MIC Gadget (1) , (2) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar