utorak, 14. prosinca 2010.

Microsoft zemljišta je njegov najveći ikada površine kako bi ... iz karaoke baru (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/microsoft-lands-its-largest-ever-surface-order-from-a-karaoke/:
Nema puno toga vidjeti odmah, ali čini se da je Red MR je na dobrom putu da postane jedan od najnaprednijih (i vjerojatno većina zanimljiv), karaoke barova u svijetu. Uoči svoje Hong Kong debi u subotu, rekao je tvrtka već ima instaliran šest Površine u dvije prečke, te je s ciljem da stane više popuniti svih 80 soba - i taj broj mogao ići do 300 u skoroj budućnosti - jednom Microsoft je kosini proizvodnju. Sa Red MR je prilagođen softver (još uvijek u tajnosti), korisnici će moći odabrati pjesme, naručiti hranu, gledati TV, igrati igre i na površinu dok slušate pijan izvedba Moje srce će ići na. Oh, i ondje će biti nekoliko Kinects tufne oko barovima, ali to nije točno jasno da li oni će biti u sobi, kao dobro. U svakom slučaju, mi ćemo biti lete iz Hong Konga do check it out kasnije ovog tjedna, tako Stay tuned. Za sada, možete gledati demo površine's Liar's Dice igra nakon pauze.

Nastaviti čitanje Microsoft zemljišta je njegov najveći ikada površine kako bi ... iz karaoke baru (video)

Microsoft zemljišta je njegov najveći ikada površine kako bi ... iz karaoke baru (video) prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Engadget kineski | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar