utorak, 14. prosinca 2010.

Pure je evociraju Teci, Oasis protoka i protoka Seista internet radio napokon u prodaji u Americi

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/pures-evoke-flow-oasis-flow-and-seista-flow-internet-radios-fi/:
Hm, ne paliti? To je upravo ono što se dogodilo s čistim crta internet radija, koji su trebali da brod u SAD za put natrag u srpnju. Ispada, posade udario nekoliko okrnuti na tom putu, ali izgleda kao da evociraju protoka, Oasis protoka i protoka Seista će i dalje biti to što na vrijeme za blagdane. Tvrtka je upravo objavila da je spomenuta trojka zaista, zaista je na prodaju sada u Americi, sa sva tri dostave željan radio fanatike upravo sada. Ili još bolje (a možda i kako bi nadoknadili izgubljeno vrijeme), odijelo nudi 15 posto popusta i besplatne dostave za sve narudžbe prije sljedećeg ponedjeljka. Iskreno govoreći, možemo očekivati da vidite kadar nasljednika u samo nekoliko tjedana kao HZZ započeo, ali ako youve 'je dobio prazan okvir koji treba popuniti i povi ...

Nastaviti čitanje Pure je evociraju Teci, Oasis protoka i protoka Seista internet radio napokon u prodaji u Americi

Pure je evociraju Teci, Oasis protoka i protoka Seista internet radio napokon u prodaji u Americi prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 06:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Pure (1) , (2) , (3) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar