utorak, 14. prosinca 2010.

Shocker! Internet sada koristi veza TV u vrijeme provedeno u izbjegavanju outdoor

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/shocker-internet-use-now-ties-tv-in-time-spent-avoiding-outdoor/:
Unatoč ogroman dropoff u kabel pretplatnika ove godine, Forrester Research je 40000-strong ankete kvačice TV potrošnje potrošača u oko 13 sati tjedno, isto kao što je ikad bio. Ali evo i gle, izvijestila je korištenje interneta također je porastao na 13 sati tjedno, pravi kravate na kojima smo naravno odgovor ", što je trebalo tako dugo?" Ovaj broj predstavlja 121 posto dimnjak u posljednjih pet godina, a pripisuje svoj uspjeh multitaskers i onih koji su proveli manje vremena s radija, novina i časopisa - opet, ništa previše um-puhanje na našu percepciju stvarnosti. Ako je anketa pokazala ništa iznenađenje za nas, to je da je e-mail se koristi samo za 92 posto ispitanika, ostavljajući najmanje osam posto klasično obučeni u slučaju post-apocalyptic svijet Kevin Costner je Poštar uvijek postaje stvarnost.

[Image Credit: ICHC ]

Shocker! Internet sada koristi veza TV u vrijeme provedeno u izbjegavanju outdoor prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 19:17:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor WSJ , Forrester | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar