utorak, 14. prosinca 2010.

LG Optimus 2X izgleda kao dual-core Star, pokazuje off HDMI izlaz, a neugodno Galaxy S na video

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/lg-optimus-2x-looks-like-a-dual-core-star-shows-off-hdmi-out-wh/:
LG je, u većini casual modni moguće, otkrio ime novog smartphone namjerava lansirati na korejskom tržištu: Optimus 2X. To je brand name pokopan duboko u izdanju jučer o ekskluzivnim Ennio Morricone sadržaj paketu s Optimus Mach , iako su neki studiozan ljudi su ga otkrili i naknadno pronađene YouTube sadržaja prikazuje off slušalicu. Pod kodnim imenom SU660, 2X izgleda gotovo identičan LG Star smo obrađene za sebe u zadnje vrijeme, sa samo Razlike su u kod proizvoda (Star je pod nazivom P990 ) i gumb polje na dnu. Gledajući video nakon pauze, većina sadržaja na brodu nosi LG lokalne marke Cyon , vodeći nas do osumnjičeni 660 je samo korejski varijanta Star. Bilo kako bilo, da LG pegler također primjećuje da je Optimus 2X bi trebao biti pokretanje u narednih nekoliko mjeseci - samo u vrijeme da se Nexus S dolje zarezati ili dva, eh LG?

Nastaviti čitanje LG Optimus 2X izgleda kao dual-core Star, pokazuje off HDMI izlaz, a neugodno Galaxy S na video

LG Optimus 2X izgleda kao dual-core Star, pokazuje off HDMI izlaz, a neugodno Galaxy S na video prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14 pro 2010 03:12:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Phandroid | izvor LG Koreja , zinna0000 (YouTube) | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar