utorak, 14. prosinca 2010.

Kutak Boja dobivanje android 2,2 i tržište u siječnju, struja hack mogao učiniti ga dići u zrak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/nook-color-getting-android-2-2-and-market-in-january-current-ha/:
Kutak Boja dobivanje android 2,2 u siječnju, struja FroYo i tržište hack mogao učiniti ga dići u zrak
Morao si znati sjeckanje zajednice bio idući u imati polje dan s gluho Color - 249 dolara Android tablet krije iza s tankim e-čitač premaz. Doista nije trebalo dugo da se korijene ni za android 2,2 se dobiti instaliran na tamo, ali da se određeni hack dolazi s zanimljivim potencijalnim nuspojavu: small-scale termonuklearna eksplozija. Omogućavanje FroYo zahtijeva onemogućavanje uređaja proces praćenja baterije, vrlo jedan koji će biti zaduženi za gašenje uređaja prije stanice počnu pregrijavanja i, u konačnici, ide kritično. Da to je malo vjerojatno, ali to bi se moglo dogoditi. U međuvremenu, još jedan hack je omogućen Android Market, ali oni upute početi s vrlo zastrašujuće upozorenje: ". Jako pametni ljudi su uspjeli u tom slučaju sljedeće upute vas zbuniti, možda biste željeli čekati lakše metoda je razvijena."

I, srećom, postoji mnogo jednostavniji način dolazi, s Barnes & Noble potvrđuje da android 2,2 će biti službeno dolazi u gluho Boja u siječnju. Da, Android 2,3 je ono što se događa, ali to je još uvijek uzbudljiv nadogradnje kao što će na kraju i dopustiti pristup tradicionalnim Android početnom zaslonu, pa čak i omogućiti android tržište. Drugim riječima, to bi trebalo raditi kao Android tableta, zapaliti app i sve.

[Hvala, Ryan]

Kutak Boja dobivanje android 2,2 i tržište u siječnju, struja hack mogao učiniti ga raznijeti prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 10:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Smartphone Magazin , nookDevs , PC World | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar