utorak, 14. prosinca 2010.

Ruski Yo hibridni rekao da ponudi 67mpg, cijena ispod $ 15K, dobiva milijarder potporu

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/russian-yo-hybrid-said-to-offer-67mpg-cost-under-15k-gets-a-b/:
Ruski Yo hibridni rekao da ponudi 67mpg, cijena ispod $ 15K, dobiva milijarder potporu
Ruski poduzetnik Mihail Prohorov D. može imati velike planove za kretanje Netse u centru grada i pretvarajući ih u Brooklyn New Yorka, ali je još jedan od njegovih velikih planova će ostati malo bliže kući. Pa, doma ionako. To je E, ćirilični znak "yo" i funky naziv za hibrid je nedavno otkrila da je postigao milijarder potporu. E je malo dvoja vrata, četiri sjedala automobil s maksimalnom brzinom od 80mph i niz od 680 milja, isporučen hibridni pogonski sustav s dva električna motora i jednim unutarnjim izgaranjem kvržicu. Međutim, za razliku od paralelnih hibrida Prius i ( uglavnom ) serije hibrid Volt , od kojih oba oslanjaju na skupe i teške baterije, e samo da će biti u mogućnosti to držati malu naknadu. Umjesto toga motor, koji koristi rotirajući krilnom dizajn, će se izvoditi kontinuirano, vrti generator i pružanje trenutne okrenuti kotače. To je neobičan izgled za auto, ali ako se može donijeti trebala 67mpg u svoje predložene 14.500 $ MSRP kad je trebao pogoditi ulicama St. Petersburga u 2012, možete nazvati nas pretvara - i drugovi.

Ruski Yo hibridni rekao da ponudi 67mpg, cijena ispod $ 15K, dobiva milijarder potporu prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 00:13:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New York Times | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar