utorak, 14. prosinca 2010.

Ljuta Ptice mreže 50 milijuna downloads, još uvijek nije dovoljno za tri zvjezdice

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/angry-birds-nets-50-million-downloads-still-not-enough-for-a-th/:
Pa ipak, svinje idu na marširanje. Rovio bijesna ptica je tek nešto više od godinu dana star sada, au tom vremenu je racked 50 milijuna u downloads, sa 10 milijuna onih iz android. Impresivan broj u vlastitom pravu, i da ga stavlja u vrlo elitna skupina gaming franšiza koje broji Bejeweled (50m) i Legend of Zelda (59m) među svojim članovima. (Članstvo uključuje fancy jakne i fezzes.) Naša guess je da uključuje IOS "Lite" verzija, koja ne umanjuju prekretnica, ali s novim verzijama dolazi na PC, Mac i tri velike igraće konzole još uvijek na policama trgovina - kako kao i nastavak - sumnjamo da će zvjezdicom stvar za dugo. Gledajte sve vaše-propagiranja nazad, Tetris.

[Image Credit: Dizajn Penney putem Gizmodo ]

Ljuta Ptice mreže 50 milijuna downloads, još uvijek nije dovoljno za tri zvjezdice prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 02:25:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor TechCrunch | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar