utorak, 14. prosinca 2010.

Shigeru Miyamoto profilirani: legendarni dizajner igara, unutarnjeg uređenja manijak

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/14/shigeru-miyamoto-profiled-legendary-game-designer-interior-dec/:
Koristeći tradicionalne metrike pretvorbe, The New Yorker je dobio deset slika vrijedi riječi na Nintendo's ikonast dizajner Shigeru Miyamoto , nedvojbeno otac moderne video igara čije su moždane impulse iznjedrio voli od Mario i Legend of Zelda. Nemojte očekivati bilo bomba vijesti (spojler: tvrtke hard at work na prijenosni, naočale bez 3D konzola ), ali to je definitivno temeljita i zabavna čitati o podrijetlu Nintendove gaming interesa i Miyamoto sebe. Bonus: s obzirom kako Miyamoto ne-radnog vremena s vježbom i vrtlarstvo je postao inspiracija za WiiFit i Pikmin, slobodno overanalyze kako je njegova fiksacija kretanje svoju dnevnu sobu pretvorit će se u narednih multi-platinastih naslova.

Shigeru Miyamoto profilirani: legendarni dizajner igara, unutarnjeg uređenja manijak prvobitno pojavio na Engadget dana uto, 14. prosinac 2010 10:42:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor New Yorker | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar