utorak, 14. prosinca 2010.

Kingston DataTraveler Mini's Fun USB bljesak Pogoni: oni su mali i uzbudljiv

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/12/13/kingstons-datatraveler-mini-fun-usb-flash-drives-theyre-small/:
Umoran od lugging oko koje dosadno bljesak voziti? Kingston osjeća bol, a to je nadajući se da će dodati sajam iznos od "pizazz" i "začin" na svoj mobitel za pohranu potrebama. Jedan pogled na novi DataTraveler Mini Fun G2 sve, ali potvrđuje da postoji mnoštvo srdačnost prepun ispod šarene plastične, s trio hues odabrati (na temelju modela). Ovi dečki mogu biti spojeni zajedno za slatkiš i giggles, uz 2B, 4GB i 8GB modele dostupne donijeti osmijehe na lica onih koje poznajete i volite. Cijene je postavljen za £ 4,58 (7,26 dolara), £ 5,04 (7,99 dolara) i £ 9,00 ($ 14) od najmanje opsežan na većinu, bez nadoplatu biti stavljen na svoje omiljene boje - drugim riječima, bonus zabavno je predviđeno besplatno. Beat to.

Nastaviti čitanje Kingston DataTraveler Mini's Fun USB bljesak Pogoni: oni su mali i uzbudljiv

Kingston DataTraveler Mini's Fun USB bljesak Pogoni: oni su mali i uzbudljiv prvobitno pojavio na Engadget na ponedjeljak, 13 prosinac 2010 21:21:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Kingston | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar