petak, 26. studenoga 2010.

Sljedeća ipad vjerojatno da će dobiti novi ekran, prednji okrenut kameri, USB priključak ... nije tako vjerojatno

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/next-ipad-likely-to-get-a-new-screen-front-facing-camera-usb-p/:
Nove glasine su swirling oko ipad 2, a oni malo zgrabiti vrećicu. Izvor je isti Ekonomski Daily News papir koji je napravio jedan od ranih poziva na prvi ipad, ali i onaj koji izvijestio je u kolovozu da je 7-inčni zaslon biti izvor za ipad nastavak (što Steve Jobs Čini se da se razlikuju s ). Novo izvješće kaže da sljedeći ipad će izaći u Q1 2011, imat će dual kamere, novi zaslon osjetljiv na dodir s novim tehnologija, te USB priključak za rad s treće strane uređaja. Iz naše vlastite podatke znamo da su zapravo neki last minute revizija na prvi ipad koji je završio ubijanje kamere i nixing dodatni dock konektor , tako da je kamera (s) čini posebno prirodni "dodatak" za ipad 2. Također smo čuli da je revidirana ekran se događa, iako je nejasno da li će to biti "Retina Display" ili nešto više manje. Na prednjem USB priključak, što bi moglo označiti vrstu adolescenata prijelaza ipad u "računalo", naš izvor kaže da je, nažalost, vrlo malo vjerojatno. Posebno nas zanima u tom spominje novi touchscreen tehnologije iz EDN glasina (možda igle podršku ili pritisak osjetljivost?), Ali mi nemamo ništa drugo da ide na tamo. Sveukupno, to je još uvijek teško reći da li je sljedeći ipad će biti mali update ili nešto više splashy, ali svakako će biti nešto.

Sljedeća ipad vjerojatno da će dobiti novi ekran, prednji okrenut kameri, USB priključak ... nije tako vjerojatno prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 00:35:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MobileBurn | izvor PCWorld | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar