petak, 26. studenoga 2010.

Engadget's Holiday Gift Guide: E-čitatelja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/engadgets-holiday-gift-guide-e-readers/:
Dobrodošli na Engadget Holiday Gift Guide ! Ekipa ovdje je dobro svjestan bolnu poteškoće sezonski shopping iskustvo, i želimo vam pomoći sortirati kroz smeće i doći do blaga ove godine. U nastavku je današnje društvo u ruke kustos motika, a možete krenuti natrag Vodič koncentrator Dar vidjeli ostatak proizvoda vodiči kao oni dodaju tijekom blagdana.
E-čitatelji stvarno su počeli dolaziti u svoje vlastite u posljednjih nekoliko godina, a tu su i sada jato mogućnosti u rasponu od utilitarnog do multi-zadatkom. Ako razmišljate o dobivanju čitač za prijatelja ili voljene osobe, ne tražite dalje: mi imamo našu najbolju pijucima u nastavku.

Čarapa stuffers



Kutak (WiFi)

Barnes i Noble je masivan biblioteka knjiga i dalje teško pobijediti, baš kao i njegov lako kupuju iskustvo. Ažurirani firmware označava e-tinta zaslonu osvježava su brže nego ikada i dobiti ćete sinhronizirati preko više uređaja prilikom korištenja aplikacije gluho.

Ključne naočale: WiFi samo e-tinta zaslonu, sekundarna boja zaslon osjetljiv na dodir

Cijena: $ 149

Još jedna mogućnost ...

Kobo e-čitač - 129 $

Ovo je jedna malo gole kosti, ali to je lagan i ugodan u ruci, s aplikacijama za svaku platformu. Najnovija verzija nudi WiFi i nekoliko boja opcije, previše.

I još jedan ...
Zapaliti (WiFi) - 139 $

Spec. za spec. ovo je točno isto kao jeftinije, Wifi samo rođak, ali uz dodatnu pogodnost slobodnog 3G povezivost za grabbing knjige u pokretu.


Oh, vi ne bi trebali imati



Zapaliti (3G

Nema komentara:

Objavi komentar