petak, 26. studenoga 2010.

La Boite Koncept LD120 je hi-fi stol tvoj laptop je bio vape za (video)

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/la-boite-concept-ld120-is-the-hi-fi-desk-your-laptops-been-cryi/:
Zašto više ljudi ne čine ovu vrstu stvar , ne znamo. La Boite Koncept, francuski dizajn studio s naglaskom na elektroničkom akustika, stavio zajedno iznad komad laptop voli glazbu namještaja, nazvan LD120. To značajke ukupno sedam vozača, uključujući i dolje-plamena subwoofer i stereo par na stražnji koji je namijenjen za odskočiti zvuk od zida i uredno u uho kanal. I dalje ćete biti uzimajući samo 2,1 audio izlaz na kraju je, ali kad ono proizlazi iz kože-obrubljen stol opremljen sa vlastitim USB zvučna kartica i kabela uređenje kanala u jednom od svojih nogu, mi smo vrsta spremni previdjeti da se malo detalja. Mi samo želimo bismo mogli biti kao blaziran o cijeni, koja je na € 980 ($ 1,300) mjesta LD120 strogo na našem "Nadam se da netko kupi nam jedan" liste.

[Hvala, Samiksha]

Nastaviti čitanje La Boite Koncept LD120 je hi-fi stol tvoj laptop je bio vape za (video)

La Boite Koncept LD120 je hi-fi stol tvoj laptop je bio vape za (video) prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 04:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Rođen Rich | izvor La Boite Concept | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar