petak, 26. studenoga 2010.

Panasonic je Evolta robot završi 500 kilometara Trek prije roka

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/panasonics-evolta-robot-finishes-500-kilometer-trek-ahead-of-sc/:
On svibanj pravedan biti razrađen štos za promicanje baterije, ali to je teško da ne bi malo uhvaćen u Evolta's 500 km putovati od Tokija do Kyota, koji je konačno došao do kraja ovog tjedna, nakon dva mjeseca na cesti - ispred raspored, ne manje. Pomagali tim "Evolta sestre", pinta veličine robot vući desetak AA baterije Evolta u košaricu cijelim putem, te se vođen nakon infracrveni signal s uređaja guraju ispred njega - nekoliko drugih tlo Pravila također dozvoljeno da bude uznesen stepenicama, i bot nije hodati noću ili po kiši. Čak i danas, 500 km je 500 km (ili 317 milja, ako vam je draže), a to je dug put za bilo robota hodati. Šef o prošlosti pauze za video prepričavanja neke od putovanja.

Nastaviti čitanje Panasonic je Evolta robot završi 500 kilometara Trek prije roka

Panasonic je Evolta robot završi 500 kilometara staze ispred rasporeda prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 05:18:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Žedneti | izvor Panasonic | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar