petak, 26. studenoga 2010.

Nendo's keramičkih pločica govornik daje ostatak audio svjetsko tijelo image pitanja

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/nendos-ceramic-circuit-board-speaker-gives-the-rest-of-the-audi/:
Vidjeli smo gladak hand-crafted keramički zvučnika u prošlosti, ali ovaj jedan milimetar debljine suradnje između Potter Mitsuke Masagasu i dizajn firma Nendo u drugoj ligi. Posve različite lige. Skup je rezultat tzv revalorizira Nippon projekta, koju je izradio japanski nogometaš Hidetoshi Nakata oživjeti tradicionalne japanske umjetnosti. Nakata odabrali pet kustosa - u ovom slučaju direktor 21. stoljeća Muzej suvremene umjetnosti u Kanazaw - koji su tada zadatak uparivanja ceramicist i dizajner surađivati na jednom od vrste forme. Nezadovoljna jednostavno se 31 puta tanje od mršav Mythos XTR serija kao jedini temelj za umjetnički utjecaj, speaker's zanosan projektiranje sklopa je također napravio bez ljudski dodir. Umjesto toga, računalno upravljani proces reže tanke kriške od keramičke podloge ploča, popravci ih s živine pare, a zatim ih nosače preko robotskom rukom. Nevjerojatno, ali kvaliteta zvuka je također još uvijek krišom promatrati kao vrh usjek. Ne postoje planovi ipak za ove zvučnike ikada biti masovne proizvodnje, tako da ako ste bili u nadi da uloviti jednoga kao krajnji pribor za vaše uber-moderna stan ... dobro, neka se prema dolje lagano, u redu prvak?

Nendo's keramičkih pločica govornik daje ostatak audio svjetsko tijelo image pitanja prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 10:19:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Dvice | izvor Nendo | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar