petak, 26. studenoga 2010.

AirVideoEnabler hack donosi svirati video na ostatak vaše aplikacije

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/airvideoenabler-hack-brings-airplay-video-to-the-rest-of-your-ap/:
Appleov novi svirati video streaming funkcionalnost je velik ... osim ako ne želite ga koristiti na ne-Apple app. Iz bilo kojeg razloga, Apple ograničava svirati video samo na svoj prvi party apps odmah, a ne čak i svih onih (Safari je izostavljeno, na primjer). Zanimljivo je da Apple zapravo izgrađena u funkcionalnosti, to jednostavno nije omogućen. Hvala na neke "speleologiji" rad TUAW's Erica Sadun, otkriveno je da jednu liniju code je sve što je potrebno kako bi proširila mogućnost da bilo koji app koji se oslanja na Apple's MediaPlayer okvira, uključujući i VLC, AirVideo, pa čak i Safari. Sada Zone-MR ima izgrađen hack zvan AirVideoEnabler i staviti ga na Cydia, omogućujući vam da ovu funkcionalnost na svoju jailbroken ipad. Za hack-nerad, nadamo se Apple hvata u funkcionalnost uskoro. Check out video AirVideoEnabler i Erica izvorne hack u akciji nakon prekida.

AirVideoEnabler hack donosi svirati video na ostatak vašeg aplikacija prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 15:40:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor 9 do 5 Mac , TUAW | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar