petak, 26. studenoga 2010.

OpenVizsla se nada da će donijeti USB njuškanje na everyhacker

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/openvizsla-hopes-to-bring-usb-sniffing-to-the-everyhacker/:
Imajte na umu da Kinect hack how-to ? Ključna figura u priči je korištenje USB analizator koji je priključen između Kinect i Xbox podići na USB prometa i izvadi zapisnik koji se mogu koristiti za sjeckanje. Pa, tu je novi 'OpenVizsla' projekt na KickStarter koji je s ciljem da izgradimo open source hardver da mogu staviti ovo obično skupe tehnologije ($ 1,400 +) u rukama više hakera koji koriste hardver za sve, od jailbreaking zaključana-dolje uređaja zgrade Linux upravljačkih programa za hardver. Projekt je zapravo počeo od strane hakera "čahura" i "pytey", koji su radili na sjeckanje Wii i iPhone, respektivno. Oni su već podigli dobar komad promjena za projekt u zalog, uz potporu od ljudi poput Stephen Fry i DVD Jon pomaže zamah, i nadamo se da ćemo se vidjeti sljedeću generaciju hack omogućeno OpenVizsla i leglo prije predugo.

Nastaviti čitanje OpenVizsla se nada da će donijeti USB njuškanje na everyhacker

OpenVizsla se nada da će donijeti USB njuškanje na everyhacker prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 13:44:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Slashdot | izvor KickStarter | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar