petak, 26. studenoga 2010.

Hylas 1 satelit miniranja od danas će kiša dolje broadband odozgo

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/hylas-1-satellite-blasting-off-today-will-rain-down-broadband-f/:
Europe o za katapult novi satelit u orbitu do danas, ovaj jedan s navedenim ciljem pružanja širokopojasnog pristupa internetu za ljude u područjima najteže doći zemaljske mogućnost povezivanja znače. UK za pokretanje Avanti komunikacije je službeni naziv odgovoran za Hylas 1, što je smiješno mješavina privatnih i javnih investicija: to je komercijalni pothvat, ali britanske države je doprinijela 40.000.000 £ ($ 63) za njegov razvoj i Europska svemirska agencija tech će se koristiti da biste dobili da 2,6 tona antenu gore iznad planeta atmosferu. U konačnici, ipak, cilj je dobra - do 10Mbps veze će biti na ponudi, s planovima za daljnji satelita već na knjige, koja bi trebala služiti za proširenje internet pristup u dijelovima Afrike i Azije, kao dobro. Sljedeći Hylas limenki će biti ostavljajući Terra Firma u 15 mjeseci, pod uvjetom da nema nepoznanica nepoznati pop up to vrijeme da se na svoj način.

Hylas 1 satelit miniranja od danas će kiša dolje broadband odozgo prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 08:30:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar