petak, 26. studenoga 2010.

NoMute vraćajući ipad orijentacija zaključavanje u IOS 4,2, ali samo ako bjekstvo iz zatvora

Zanimljive vijesti prikaza u http://www.engadget.com/2010/11/26/nomute-reclaims-ipad-orientation-lock-in-ios-4-2-but-only-if-yo/:
Ako ste još da nadogradite svoj ipad na IOS 4.2.1, a ti si glava-over-peta s vašim orijentacije zaključavanje, imaš dvije opcije: dogradnja i izgubiti funkcionalnost ukupno, ili nadogradnje / bjekstvo iz zatvora i dobiti natrag. Naravno, mi bismo preporučiti potonje. U nečemu što se može opisati kao "tako tipično Apple," softver inženjera u Cupertinu shvatio da bih se suočio s invazivnim, neučinkovitog sustava obavještavanja za pretvorbu savršeno prihvatljivo prekidač orijentacija sjedne na mute prekidač. Mi zapjeva na ovu činjenicu u našem pregledu ažuriranja, ali prije nego Apple stvaranju opcije unutar softvera, mi smo lijevo tražiti rješenje u jailbreaker's App Store. NoMute upravo je nastao pod BigBoss repozitorij u Cydia, obećavajući da će vratiti prekidač koje ste već navikli na korištenje. To je dostupan za sada apsolutno ništa, ali korisnici su ohrabreni da se baci opaki odraza u Steve's smjeru kao i preuzimanje slijedi.

NoMute vraćajući ipad orijentacija zaključavanje u IOS 4,2, ali samo ako jailbreak prvobitno pojavio na Engadget o Thu, 26 studeni 2010 09:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Download Squad , CoveringWeb | Pošalji ovaj | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar