subota, 8. listopada 2011.

US Department of Homeland Security razvoju sustava predvidjeti kaznene namjere

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/us-department-of-homeland-security-developing-system-to-predict/:
Mi ne baš nedostaje u mogućnosti za Minority Report reference ovih dana, ali ponekad oni jednostavno nezaobilazni. Prema novom izvješću iz CNET temelji se na dokumentima dobivenim elektroničke privatnosti informacijskog centra, US Department of Homeland Security sada radi na sustavu pod nazivom brzo (ili buduće značajke Screening Technology) koji je osmišljen kako bi identificirati osobe koje su najvjerojatnije da počine kazneno djelo. To nije učinjeno s nešto kao jednostavan kao prepoznavanje lica i provjere, međutim, već algoritama i niz senzora i kamere koje mogu detektirati i fiziološke i bihevioralne znakove koji su, rekao je da se "ukazivati ​​mal namjere." Što je više, a DHS kaže da nema planova da se zapravo implementaciju sustava u javnim samo još, to je očito već provodi ograničeni suđenje koristeći DHS zaposlenika - iako nije riječ o rezultatima koliko dobro to zapravo radi, naravno . Hit izvor link ispod za potpuni (iako nešto redigirao) dokumenata.

US Department of Homeland Security razvoju sustava predvidjeti kaznene namjeri prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 02:31:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor CNET , EPIC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar