subota, 8. listopada 2011.

TechCrunch Giveaway: Dvije besplatne ulaznice bi ometalo Pekingu # TCDisrupt

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/0FuchYqJHIA/:
Beijing 2011

Poremetiti Peking je skoro ovdje. Uz zvučnike kao što je Pony Ma , Lin smeće , Petar Vesterbacka i Niklasa Zennströma , to će biti nevjerojatna konferencije. Ovaj 31 listopad - 1 studenoga, naš vrlo vlastiti Jason Kincaid, Alexia Tsotsis, Leena Rao, Greg Kumparak, John Biggs i još mnogo toga će se leti u Kinu kako bi uzdrmati stvari. Naravno, naš vlastiti Sarah Lacy će biti domaćin, zajedno s specijalni gost Peter Goodman . Petar Goodman zna stvar ili dvije o smetnjama i Kine. On ima više od deset godina izvještavanja o ekonomiji, poslovanje i tehnologije za New York Times i Washington Post, s 5 tih godina proveo u Kini. Trenutno je izvršni urednik na posao Huffington Post.

Naravno, kao i svaki drugi poremetiti konferencije, ondje će se koktel stranaka, utjecajni okupljanja i druženja, razgovora s nekim od najboljih u poslovanju, i još mnogo toga.

Ne znamo svatko može imati priliku za kupnju ulaznica za Peking ometalo, pa smo htjeli dati dvije besplatne ulaznice daleko dva sretan čitatelja. Ako želite doći s nama u Peking za naš sljedeći poremetiti konferencija, jednostavno slijedite korake u nastavku.

1) Postanite fan naše TechCrunch Facebook stranicu:

2) zatim učinite jedno od sljedećeg:

- Retweet ovaj post (pazeći da su # TCDisrupt hashtag)
- Ili ostavite nam komentar ispod da nam kažete zašto želite doći

Natjecanje počinje danas i završava 9. listopada u 19:30 PT.

Molimo samo cvrkut poruku jednom ili ćete biti diskvalificiran. Mi ćemo odabrati nasumce i obratite dva pobjednika ove nedjelje navečer. Također, imajte na umu to dano je za ulaznice samo i ne uključuju airfare i hotela.



Nema komentara:

Objavi komentar