subota, 8. listopada 2011.

Larry Ellison predstavio Oracle Javni Oblak, tvrdi nitko neće biti zaključani u

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/f8_ZMVnnsu4/larry-ellison-unveils-oracle-public-cloud-claims-no-one-will-be-locked-in.ars:

Oracle je ovog tjedna da je izgradnja oblak za pružanje usluga mnoge od svojih ključnih softverskih proizvoda, uključujući i Java, baze podataka, middleware i CRM. Kao da anticipirajući zabrinutost da podesno zove Oracle Javni Cloud može biti drugo vozilo za zaključavanje kupaca u Oracle softver, iako, glavni izvršni direktor Larry Ellison poderati u suparnik Salesforce.com, tvrdeći Oracle će se razlikovati s industrijskim standardima i podršku za "punu interoperabilnost s drugim oblaci i svoje podatke centra na prostor. "

Oblak Oracle Javna je širok mješavinu platforme-kao-a-uslugu i softver-kao-a-uslugu, a potencijalni konkurent Salesforce, Microsoft, i drugi. Oracle Fusion CRM oblaka usluga Oracle i radne snage alati za upravljanje su već dostupne, a bazu podataka i Java uslugama, kao i nove poslovne usmjerene socijalne mreže, bit će pušten "pod kontrolom dostupnost u bliskoj budućnosti", kaže Oracle. Oracle ima javne Cloud će osigurati "sve produktivnost Java, bez njega", i "Oracle baza podataka te volim, sada u oblaku."

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar