subota, 8. listopada 2011.

# IswabbedforAmit nudi do 20K naći donatora koštane srži za pokretanje Osnivač Amit Gupta

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/03FrM5nuu8Y/:
tumblr_lsngaj77wZ1qz72ywo1_500 (1)

Nikad nisam upoznao Photojojo i žele suosnivač Amit Gupta , ali za posljednja dva dana ili tako da je moj Twitter stream je zatrpani s komentarima na svoju priču. S dijagnozom akutna leukemija prije dva tjedna, Gupta je imao problema s pronalaženjem utakmicu koštane srži, prvenstveno zbog nedostatka donatora iz južne Azije (indijski, pakistanski, Bangladeški, nepalski, Butanski, Maldivian i Šri Lanke) zajednice.

Nacionalnog registra koštane srži sadrži 9,5 milijuna zapisa, ali možda netko iz Južne azijskog podrijetla kao što su Amit će pronaći utakmicu je samo 1 u 20.000. Dakle, Amit nije bilo niti za pokretanje osnivač ili tehnologija će učiniti kada su suočeni s takvim nemogućim izgledima, on je nacrtao na našu zajednicu. Niska i gle, dva tjedna kasnije, njegov kolega Seth Godin i njegov prijatelj Michael Galpert ponudili kombinaciji $ 20K i odgovarajućim blog pokrivenost za osobu koja Ispada da se utakmica za Amit.

Potencijalni kandidati mogu saznati više informacija o tome kako poslati u pamuk obrisak testove kako bi se kvalificirati ovdje . A u slučaju "iglu u leđa" boli faktor transplantacija koštane srži je li isključivanja, postupak se može obaviti u relativno manje nametljiv način putem krvi transfuziju poput stroja, te je potpuno bezbolan.

Dok # IswabbedforAmit podnošenje igrači će se primjenjivati ​​na cijeli popis imena marrow.org primatelja, ljudi koji su namamila u po # IswabbedforAmit imaju priliku da se registrirate na ime Amit. San Francisco organizator i Foodzie osnivač Emily Olson mi govori, "broj jedan stvar trebamo učiniti je držati ga [Amit] super pozitivna, a zatim zadržati registra pune ljudi. Ja pokušavam skupiti što više sredstava kako bismo mogli. "

Olson kaže da ono što joj je impresioniran najviše o # IswabbedforAmit je spoznaja da poduzetnička zajednica nije ograničena na Silicijskoj dolini, ali se proteže na cijelom svijetu (odmah koštane srži pogoni za Amit su u radovima u Delhiju i Mumbaiju) . "Svatko je poput" To se ne može dogoditi da Amit, jer je staviti toliko dobro u svijetu koji ne bi trebali dobiti oduzeta ... Mi smo zajednica izvršitelj, i to je nevjerojatno kako se brzo stvari su se dogodile. "

Vidi marrow.org , Seth Godin blog , @ MSG i Amit Gupta je blog za više informacija ili ispunite ovaj obrazac , ako mislite da možete pomoći.

Pokušajmo spasiti one što možemo dečki.


Nema komentara:

Objavi komentar