subota, 8. listopada 2011.

Cooler Master Silent Pro pokreće hibridni Fanless serija napajanja

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/cooler-master-launches-silent-pro-hybrid-fanless-series-of-power/:
Cooler Master Silent Pro serija Hybrid
Desktop PC napajanja su teške da biste dobili uzbuđen o, bez obzira koliko ima ih strpati u. Ali Cooler Master je Silent Pro Hybrid Fanless serija je zapravo prilično primamljiv. Opskrba nije zapravo "fanless", ali ona ima fanless način koji se može koristiti kako bi se smanjili stroj buka, barem do opterećenja prelazi 200W prag. Dodaj u da je 90-posto učinkovitosti, potpuno modularni kablovi i upravljačkoj ploči koji vam omogućuje ručno podešavanje brzine vašeg sustava navijača i ti si obličje at sasvim uvjerljiv proizvod za entuzijaste DIY radnoj površini. Kao što ste mogli pogoditi ipak, sve te fancy značajke ne dolaze jeftini. Cooler Master nudi tri različita modela: 850 W, 1050W 1300W i, koji u rasponu cijena od $ 200 do $ 300 - poveliki komad promjena pada na bilo koju komponentu. Oni će biti utovar ovog mjeseca u SAD-u i Aziji, s Europom slijediti u studenom. Check out kompletan PR nakon prekida.

Nastaviti čitanje Cooler Master Silent Pro pokreće hibridni Fanless serija napajanja

Cooler Master Silent Pro pokreće hibridni Fanless serija napajanja prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 06:55:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Daleki istok Gizmos | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar