subota, 8. listopada 2011.

GSM Nexus Predsjednik prolazi kroz FCC, vjerojatno odlazi u AT & T?

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/gsm-nexus-prime-passes-through-the-fcc-possibly-heading-to-atandt/:
Nexus Predsjednik na FCC?
Samo zato što sljedećeg tjedna zajednički Samsung i Google događaj je odgođen , ne znači curi su do kraja. Sammy slušalica s broj modela I9250, što odgovara gore lijepo s baseband verziju u galaksiji Nexus Fotografije koje popped up, samo je napravio jedan nastup na FCC pakiranje GSM radio u skladu s AT & T i T-Mobilea promašaj-G mreže. Također je razmetanje dual-band 802.11n, Bluetooth i NFC. Unatoč sugestije da će se sljedeći Nexus uređaj će biti ekskluzivni Verizon , mogli smo se gleda na AT & T verziju ili barem otključana GSM modela. Činjenica da ne podržava T-Mobile 2100 Mhz bend nas vodi do vjeruju da neće biti iskakanje gore u T-Mo trgovine. Također osjetno nedostaje je bilo spomenuti LTE - da Posebnost i dalje mogla biti jedini carstvo Big Red. Nadam se neće morati čekati mnogo duže kako bi saznali sve detalje. Još jedna slika poslije pauze.

[Hvala, Samer]

Nastaviti čitanje GSM Nexus premijer prolazi kroz FCC, vjerojatno odlazi u AT & T?

GSM Nexus Predsjednik prolazi kroz FCC, vjerojatno odlazi u AT & T? prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 00:49:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Phandroid , Wireless dobrote | izvor FCC , 2 | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar