subota, 8. listopada 2011.

Vodeći svjetski patent trol tuži Samsung Android telefon preko

Zanimljivi vijesti na URL:http://feeds.arstechnica.com/~r/arstechnica/everything/~3/mmDFjPeMka4/worlds-leading-patent-troll-sues-motorola.ars:

U početku, intelektualno Ventures se predstavio kao jedan od dobrih dečki. Osnovan prije deset godina bivši Microsoft Honcho Nathan Myhrvold, to je krugova Silicijskoj dolini najvećih tech tvrtki, uvjeravajući ih da poni milijuna dolara za kupnju do patenata, kako bi ih držati izvan ruke patenta trolovi. prema poslovnim Tjedan , do 2006, investitori su Microsoft, Apple, Nokia, i eBay.

No, kao i IV patent Arsenal je narasla, ton Myhrvold prodaje parcele promijenio. Tvrtke počeo čuditi ako oni mogu postati meta IV vlastitih patenata ako se odbio da se prijavite. Myhrvold koristiti za naglasiti da se IV nije tužila nikome, ali je odbio kako bi se isključila taj način u budućnosti. Nedavno IV je suočen optužbe da ljuska postaviti tvrtkama kao što su Oasis Istraživanje i LodSys tako da bi se mogao baviti patenta trolling bez napuštanja otisaka prstiju.

Pročitajte ostatak ovog članka ...

Pročitajte komentare na ovaj post


Nema komentara:

Objavi komentar