subota, 8. listopada 2011.

9 razloga zašto online video oglašavanje nije ispunila Prethodna prognoze

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/1TDGfi5iRNA/:
tc-accustream

Napomena urednika: Sljedeći gost post je napisao suradnik Ashkan Karbasfrooshan , osnivač i predsjednik Uprave WatchMojo .

U 2011, prognostičari su projektiranje SAD-online prihoda video oglašavanje od 1,9 milijarde dolara na 5,6 milijarde dolara. Ja poslana Forrester, Magna Global, emarketer i Accustream i dobili sljedeće informacije:

  • MagnaGlobal: 1,9 milijarde dolara
  • eMarketer: 2,16 bilijuna dolara
  • Accustream: 5,6 milijarde dolara

Forrester Research projekata 7,1 bilijuna dolara za 2012, ali nije mogao dati mi procjena za 2011.

Svi izvori su:

  • In-stream i banner-video oglasi
  • video oglašavanje oko video i tekstualne sadržaje.

Zrno soli

U 2007, objavio sam poslije da je agregirani niz projekcija kojima online video oglašavanje će biti u budućnosti. Jedna procjena , postavljanje u 2004, od očekivanih veličina videa američkog internetskog oglašavanja na tržištu do 2009 bila je 657 milijuna dolara. Godinu dana kasnije, došlo je 2009 procjena na 1,5 milijardi dolara. Prema IAB, stvarni broj za video oglašavanje u 2009 bio je 908 milijuna dolara (i narasla je na 1,4 milijarde dolara u 2010).

Ako se vratite do 2007, prema procjenama, za 2011 se kretala od 4,3 milijarde dolara (eMarketer, opet) na 10 milijarde dolara . Gospodarski otapanja 2008-09 je svih prethodnih projekcija sporan, ali je neto učinak je povoljan za online oglašavanje i video na trošak tiska i televizijskog oglašavanja. Unatoč tome, emarketer sadašnji 2,16 milijarde dolara prognoza za 2011 je pola onoga što predviđa prije četiri godine.

Je li to reket?

Cinik bi tvrditi da BO bitno Potpisujem ovo "istraživanje" da pumpa procjene portfelja tvrtke, slanje svima u bjesnilo . To nije potpuno nepravedno, ali to nije točno bilo.

Online video je ovdje da ostane

Bez sumnje, on-line video je glavna djelatnost i dio ekosustava: "S comScore procjenjuje da 100 milijuna ljudi će biti promatranje milijardi komada video sadržaja po danu, nema poricce da postoji više prilika nego ikada prije za oglašivače iskoristiti video, "kaže digitalno emitiranje Grupe direktor proizvodnje u tvrtki Matej Corbin, koji je prethodno na YouTube i tremor Video.

Ali ja sam slijedio usko investitora očekivanja i prognoze analitičara, a osobno, mislim da on-line video nije ispunila očekivanja, a kamoli ih nadmašio.

Zašto?

1) Ovdje nije riječ o semantici

Nisko visi argument je "nedostatak definicije". To je BS. To ne stvarno tvar ako "video oglašavanje" uključuje u banner oglas videa oko članak ili video prije role prije videa. Na kraju, on-line video bi trebao biti sve ono što ima jedan video komponenta.

2) ona počinje s YOUTUBE Dominacija

Dok je on-line video je eksplodirala, nitko nije mogao predvidjeti YouTubea sve veći zahvat na pravi videa pregleda. Ja sam tvrdio da je YouTube strateški je sjedio na prihode rano, samo jednom njihova dominacija je sigurno učinio počnu impleme

Nema komentara:

Objavi komentar