subota, 8. listopada 2011.

Facelock app hitova Ovi Store, Symbian Prijave uokviriti vaše lice za sigurnost

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/10/08/facelock-app-hits-the-ovi-store-symbian-handsets-frame-your-fac/:
Otključavanjem telefon ne bi bilo lakše nego jednostavno uzorkom ukrasti ili pre-set pin. No, za nemiran među vas, postoji alternativno rješenje kako bi se osjećali i pouzdano futuristički, i stvarno smiješno. Facelock, prepoznavanje lica sigurnosti cca najavio povratak na Nokia World 2010 , konačno je mosied na preko Ovi Store, beta oznaka u tow. Zaključavanje zaslona tech funkcionira ljepušan velik dio kao što očekujete: nakon što ste postavili statična slika vašeg lica kao kod, prednja kamera onda će ga podudaraju se na svoj ​​kreveljiti i, Presto magico, morat ćete pristup na uređaj. Slobodan app je očito kompatibilan samo sa Symbian 3 Prijave, iako one ljulja Anna i Belle ne bi trebala naiđete na bilo kakve poteškoće. Spremni za Face / Off s telefonom? Zatim hit izvor link ispod za download gratis robe.

[Hvala, Jerry]

Facelock app hitova Ovi Store, Symbian Prijave uokviriti vaše lice za sigurnost prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 8. listopada 2011 04:43:00 EST. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Nokia HD Blog (Prevedeno) | izvor Ovi Store | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar