petak, 30. rujna 2011.

Googleov gradi site koji pokazuje ono što Top Tech tvrtke plaćaju

Zanimljivi vijesti na URL:http://feedproxy.google.com/~r/Techcrunch/~3/W3nFECvRoIY/:
Screen Shot 2011-09-29 at 7.32.44 PM

Sinoć na neformalnom skupu tech ljudi, netko usporedio Silicijske doline na "Las Vegas za ljude koji žele napraviti ludi sranje" izjednačavanja BO i anđela investitora kockarima sorti.

Pa ako investitori su kockari, i startups su ruke kartica, što to čine inženjeri? Ne znam (u Vegasu analogiji sam Hunter S. Thompson), ali to sigurno izgleda kao oni dobiti plaćeni puno.

Pokušaj utakmicu do stvarne brojeve da "puno" Google rješenja za korisnike Inženjer Gareth Jones je postavio site zove TechCompanyPay , koji omogućuje cjelovito tražiti ono $ razne postions će platiti na tech teške hitters, prepuna LinkedIn linkovi za, rekao pozicije tako da možete staviti lica iznos.

Prema TechCompanyPay, prvih pet tech tvrtki, u smislu moolah doled van, su Twitter: $ 120K plaćati u prosjeku, Apple: $ 113K plaćati u prosjeku, LinkedIn: $ 112K plaćati u prosjeku, Facebook-u: $ 110K plaćati u prosjeku i na kraju (što me iznenadilo) Google, na 104K.

U odricanje Jones kaže da su podaci na stranicama "vrlo točno" - vjerojatno koristeći H1B evidencije - no kao vecina pitanja plaće vjerojatno treba vrednovati od slučaja do slučaja. A obložiti tko je bio znatiželjan, inženjer rješenja za korisnike na Google čini $ 86K.


Tvrtka: Google
Web stranica: google.com
Pokretanje Datum: 9. srpnja 1998
IPO: NASDAQ: GOOG

Google nudi pretraživanje i usluge oglašavanja, koji zajedno cilj organizirati i ostvaruju u svijetu informacija. Osim dominantne tražilice, nudi pletora online alata i platformi, uključujući: Gmail, Maps i YouTube. Većina njegovih web-based proizvodi su slobodni, financiran od strane Google visoko integrirani online oglašavanje platforme AdWords i AdSense. Google promovira ideju da bi trebali biti visoko oglašavanje ciljane i relevantne za korisnika time pružajući im bogat izvor informacija

Nema komentara:

Objavi komentar