petak, 30. rujna 2011.

Adidas gradi inteligentan nogomet bitve koje se mogu nadmudriti čak i Joey Barton

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/adidas-builds-intelligent-soccer-cleats-that-can-outwit-even-joe/:
Siromašne nogomet klubova, sa svojim masivnim stadionima, milijarder vlasnika i milijunaš zvijezda su ga strašno teško, znaš. Ako klub želi statističku analizu tima pokreta tijekom 90 minuta (i više ako Sir Alex Ferguson je uključen), a zatim ga treba potrošiti velike na sustav ProZone statistike. To je sve zbog promjene, zahvaljujući Adidas " novi adizero F50 miCoach - "inteligentni nogometni boot" koja uključuje prostor za Cell miCoach Brzina, uređaj za praćenje koji radi kao souped-up Nike + iPod . Čip bilježi brzinu, sprinta vrijeme, udaljenost, korak i korak stope, sprema za do sedam sati i gura preko WiFi ili USB uređaj po Vašem izboru. Vi ćete biti u mogućnosti da podijelite svoje statistike online sa prijateljima preko Facebooka i usporedite ih pro kao deminutiv pitchman Lionel Messi, deminutiv Velšanin Gareth Bale i, ah, ne-tako-umanjenica Emmanuela Adebayora. Par čizme, Brzina stanica i dongle će zahtijevati svoj bankovni račun kako bi se smanjio u iznosu od 245 € ($ 330) i da će udariti trgovine u studenom - samo u vrijeme za vas da sjedite u kući za vrijeme snježne siječnja transfer prozoru.

Nastaviti čitanje Adidas gradi inteligentan nogomet bitve koje se mogu nadmudriti čak i Joey Barton

Adidas gradi inteligentan nogomet bitve koje se mogu nadmudriti čak i Joey Barton prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 20:20:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Pocket-lint | izvor

Nema komentara:

Objavi komentar