petak, 30. rujna 2011.

Novi NFC spec. omogućava dvosmjernu komunikaciju, potencijalno čini Bump zastario

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/new-nfc-spec-enables-two-way-communication-potentially-makes-bu/:
NFC
NFC Forum pravedan otpušten najnoviji ažurirati na rastuću zatvoriti raspon standard i to uključuje lijepo malo liječiti zove SNEP, koja se zalaže za Simple NDEF Exchange protokola. (Strani bilješku: NDEF u SNEP, stoji u NFC razmjenu podataka Format - to je kao lutka matrjo-šku kratica.) Što čini SNEP uzbudljivo je da omogućava slanje i primanje podataka između dva uređaja. To bi se moglo koristiti za razmjenu podataka o kontaktu između telefona (slično čekić , ali bez potrebe za cca) ili skupljati veze s prikolicama od filmskih plakata koji bi se mogao reproducirati na TV-u kod kuće. To je potencijalno uzbudljivo stvari, tako dugo dok proizvođači zapravo koristiti ga. Provjerite PR nakon pauze za još nekoliko tehničkih detalja.

Nastaviti čitanje Novi NFC spec. omogućava dvosmjernu komunikaciju, potencijalno čini Bump zastario

Novi NFC spec. omogućava dvosmjernu komunikaciju, potencijalno čini čekić zastarjelih prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 03:14:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Electronista | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar