petak, 30. rujna 2011.

LG traži zabranu Južnokorejski BMW i Audi prodaje, drži svoju LED svijetli jezik na Osram

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/lg-seeks-ban-on-south-korean-bmw-and-audi-sales-sticks-out-its/:
Ne bi li bilo lijepo da živimo u svijetu u kojem smo svi pravedan je dobio zajedno, ljudi su radili za uzbuđenje njega, a znanje je besplatno? Da, masti priliku sanjara. "Sue", naš novi milenij najviše često korištenih glagola, uzimajući neke teške igrati u rukama tech industriji. Najnoviji sudnici boraca? Zašto, da bih se LG Grupe i Osram . Vidite, jednom davno LG je kasno za LED patenta igru, te je sadržaj do tanjura preko gotovinu Osram za korištenje svojih tehnologija. Preskoči na sada i elektronika div tvrdi da se može dobiti svoju rasvjetu robe drugdje, branje iz punokrvnost relevantnih IP-holding društva i kombiniranja da s vlastitim patentima. Unatoč tome što je već countersued Osram u srpnju kako bi se spriječilo uvoz tog društva navodno krši proizvoda u Južnoj Koreji, LG okupio svoj ​​pravni Arsenal još jednom blokirati prodaju Audi vozila, a BMW diljem cijele zemlje - automobili koji su OSRAM LED tehnologije . Teško je zamisliti sudovi bi odobriti takav širok brišući zabranu velikih auto igrača kruh-i-maslac. I svi grandstanding stranu, to je veća vjerojatnost dva fisticuffing stranke će doći do neke vrste revidirana financijska sporazuma .

LG traži zabranu Južnokorejski BMW i Audi prodaje, drži svoju LED svijetli jezik na Osram prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 22:08:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Engadget Španjolski , CarScoop | izvor Koreja Times | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar