petak, 30. rujna 2011.

Intel stjecanje Telmap, razdijeliti lako primijeniti mjesto API-ja za AppUp programere

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/intel-to-aquire-telmap-dole-out-easy-to-implement-location-apis/:
http://www.engadget.com/2011/09/29/intel-to-aquire-telmap-dole-out-easy-to-implement-location-apis/ U slučaju da ne gleda, Intelov Elementi 2011 Keynote skliznuo u lukava stjecanja objave: tvrtka nedavno potpisala sporazum da apsorbiraju Telmap , Izrael-osnovi odijelo čija je mjesto platforma je okosnica bezbroj plovidbe aplikacije. Intelov Petar Biddle kaže navigacija tvrtke je da postane stopostotnom vlasništvu korporacije Intel , a pomoći će AppUp programerima paket svoje aplikacije s jedinstvenim položajem mogućnosti preko Telmap je standardizirani API. Biddle je završio jednostavno dovoljno: "Novi napredne mogućnosti sa samo nekoliko linija koda." Detalji na posao su rijetki, ali pogodio je izvor link ispod kako bi vidjeli Biddle punu izjavu u Intelovu AppUp wrap-up.

Intel stjecanje Telmap, razdijeliti lako primijeniti mjesto API-ja za programere AppUp prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 23:05:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink Jkkmobile | izvor Intel | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar