petak, 30. rujna 2011.

Neki kabel tvrtke su pritom u izdvojenoj kanale - ali ne i za vas

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/some-cable-companies-are-pushing-for-unbundled-channels-but-n/:
Bolesna plaćanja za kabelske TV kanala ne gledaju? Navodno neki operateri traže način - putem pregovora ili propis - na kraju kanala vezanje, gdje se mogu dobiti određene kanala (kao što je MTV) oni primorani paket drugima (kao što je TV Land) u vlasništvu iste tvrtke u svojim osnovnim lineups. Prema pisanju Reutersa, manji operateri poput Suddenlink i Mediacom su vodeći naboj, dok su čak i veće tvrtke poput Comcast, Time Warner i DirecTV osjećaj stisne u retransmisija naknadu sporovima . Međutim, kako LA Times ističe, to je još uvijek upitan da ćete biti u mogućnosti izabrati određeni kanali za jeftinije račun. Ono što mogu biti dostupne, međutim su jeftiniji paketi manjih paketa, kao što su sastav prikazan iznad da Comcast je testiranje u određenim područjima. Što je istina zaustavljanja la carte programiranje izbora? Hibridnog kabela i sadržaj tvrtkama, kao što Comcast s NBC Universal i Time Warner, i športa - netko mora platiti za taj milijardi dolara ESPN ponedjeljak Noć Nogomet posao .

Neki kabel tvrtke su pritom u izdvojenoj kanale - ali ne i za vas prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 23:41:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor LA Times , Reuters | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar