petak, 30. rujna 2011.

Thrustmaster Ferrari F1 kotača Add-On vas od nula do junaka u 200 dolara

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/thrustmasters-ferrari-f1-wheel-add-on-takes-you-from-zero-to-he/:
Vi nikada ne može dobiti priliku da se pridruže Ferrarija Formule 1 momčadi, ali udovoljavaju vaše mašte je o da biste dobili puno lakše, sad kad Thrustmaster je predstavio svoj ​​novi Ferrari F1 kotača Add-On - u prirodnoj veličini replici kotača koje d pronaći unutar 150 ° Italia. Jučer, to gume teksture kotač ima puno škriljevca stručnih razreda rotacijski ručice, prekidači i akcijski gumbi - uključujući i dva rotacijski enkoder prekidači, osam tipkala i skup "guranje i vučenje" sekvencijalni mjenjača koji, istina na obliku, su priključeni izravno na kotač lice. Dizajniran kako bi neprimjetno pridaju vašem T500 RS , pribor će biti dostupan u dva modela: PC-i PS3 kompatibilan način, s 13 akcijske gumbe i tri D-jastučići, ili napredni PC-kompatibilan način, s 25 akcijske gumbe i jedan D-Pad. Ne spominju, međutim, da nedostižan potaknuti gumb . Add-On je trebao početi isporučivati ​​početkom listopada za 200 $, tako da kopča i kormilariti prošlosti pauze za više detalja, u punom PR.

Nastaviti čitanje Thrustmaster Ferrari F1 kotača Add-On vas od nula do junaka u 200 dolara

Thrustmaster Ferrari F1 kotača Add-On vas od nula do junaka u 200 $ prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 05:02:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Thrustmaster | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar