petak, 30. rujna 2011.

Indija kape tekstualne poruke na rubnik telemarketing, Desi mlade pobuna zemljište

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/29/india-caps-text-messages-to-curb-telemarketing-desi-teens-plot/:
SMS-based telemarketing je ozbiljan problem u Indiji - tako ozbiljne, u stvari, da je vlada odlučila da ispucati dolje u prilično teškim način. Od ovog tjedna, svaki indijski mobilni korisnik ili tvrtka može poslati samo 100 SMS poruka dnevno, kao dio nove anti-spam inicijativu Telekoma Regulatorna Authority of India. Ovaj potez je samo posljednji u nizu kampanja za borbu protiv bum u agresivnim telemarketing da je, prema nekima, granica na uznemiravanje. Vlasti kažu spam telefonske pozive je već pala značajno od 2007, kada je vlada pokrenula nacionalni " ne nazivaju "registar, ali se problem nastavi, s mnogim korisnicima gunđanje primanja komercijalnih tekstova u časak sati noći. Regulatori čini sigurni da ta nova pravila će ići dug put prema rješavanju ovog zagonetka, iako su neki bili lijevo pitate zašto Indija milijuna mobilnih pretplatnika mora platiti cijenu, umjesto da spameri sebe. Los Angeles Times, u međuvremenu, izvješćuje da subcontinental telemarketers već počele zaobilazi novih propisa po re-fokusiranje svoje napore na junk mail, oglas na temelju Twitter hrani i drugih načina da se jednako neugodno kao što su ikada bili.

[Slika ljubaznošću Thomas Hawk ]

Indija kape tekstualnih poruka za suzbijanje telemarketing, Desi tinejdžeri zemljište pobuna prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 29. rujna 2011 18:37:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor BBC | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar