petak, 30. rujna 2011.

Tiny 'skakanje roboti' imaju više zajedničkog s petarde od Johnny 5

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/30/tiny-jumping-robots-have-more-in-common-with-firecrackers-than/:
Skakanje robota
Možda poziva nepokretna plastični bug sa eksploziva strapped na svoj ​​donjoj " jumping robot "je malo rastegnuti, ali tko smo mi raspravljati s Laboratorij vojske istraživanje i na Sveučilištu Maryland. Dvije grupe su surađivali kako bi stvorili par "robote" koji mjere samo nekoliko milimetara u veličini, ali može skočiti nekoliko centimetara u zraku. Jedan koristi proljeće kao mehanizam (što operater mora pritisnite dolje sa pincetom) da ga pokrenuti, dok drugi koristi mala raketa, koji se može pokrenuti bilo trenutni primijeniti na žice ili phototransistor (za Nesmetano let). Sve čini prilično uredan video, koji možete pronaći nakon prekida - čak i ako je vaša sestra Furby je više od tih sićušnih robota stvari.

Nastaviti čitanje tiny 'skakanje roboti' imaju više zajedničkog s petarde od Johnny 5

Tiny 'skakanje roboti' imaju više zajedničkog s petarde od Johnny 5 prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 30. rujna 2011 01:27:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor IEEE Spectrum | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar