četvrtak, 22. rujna 2011.

Engadget Intervju: Lala i boja osnivač Bill Nguyen

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/the-engadget-interview-lala-and-color-founder-bill-nguyen/:
Bill Nguyen zrači entuzijazmom. To je konstanta i zarazne, a kada on pokušava prodati na njegov najnoviji projekt, teško je ne uzbuđen - ovo sam izgleda dovoljan razlog da žele čovjeka na svoju momčad. Nguyen je također više nego njegov udio iskustva naslova početnike - neki su čak otišli tako daleko kao što opisuje Houston materinjem kao "serijski poduzetnik", sigurno ne protežu, nakon što je osnovan Onebox.com i Seven mreže rano u svojoj karijeri.

To je bio stvaranje Lala , međutim, da doista stavi Nguyen na karti. Usluga je osnovan sredinom '00s, oko pojma CD zamjene, korisnici mailing fizički diskova jedna drugoj u malim crvenim i bijelim Netflix poput koverte. Mjesto pomaknuo zupčanici ubrzo nakon, što se ponovno rodile kao streaming usluge. Koncept je rođen od Nguyen je obično utopijska vizija slobodne streaming glazbe, u nadi da će potaknuti kupi među posvećen publiku - stvarni proizvod, nije iznenađujuće, bio je daleko više od kompromisa, ograničavanje struje korisnicima koji nisu već da glazba pohranjena u svoje računalo. Pročitajte našu punu intervju nakon prekida.

Nastaviti čitanje Engadget Intervju: Lala i boja osnivač Bill Nguyen

Engadget Intervju: Lala i boja osnivač Bill Nguyen prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 15:53:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar