četvrtak, 22. rujna 2011.

Samsung izdanja AT & T Galaxy S II izvorni kod kernela daleko unaprijed telefona izdanje

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/21/samsung-releases-atandt-galaxy-s-ii-kernel-source-far-in-advance-o/:

Tko je cranking iz izvornog koda kernela u Samsung sjedištu ima neke ozbiljne aspiracije. Kuhanje je za Galaxy S II Epic 4G Touch dana je objavljena je prilično lijep proces, ali proizvođač je uspio do jedne sam se čak i gurajući se AT & T-ovu verziju cijeli tjedan i pol rano. Razgovor o uzbudljivim posao za programere, koji sada imaju poveliki head start ispred Galaxy S II 2. listopada pokrenuti. Ne previše ružan, zar ne? Pogledajmo točno ono što oni s know-how može graditi u međuvremenu - mi predvidjeti mogućnosti prilagodbe aplenty u vrijeme telefon službeno opskrbljena na policama trgovina. Kako rano možemo očekivati ​​kernel za T-Mobile-a Galaxy S II? Teško je reći, ali za sada možete dograbiti izvorni kod kernela na ... dobro, izvor u nastavku.

Samsung izdanja AT & T Galaxy S II izvorni kod kernela daleko unaprijed telefona izdanje prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 21. rujna 2011 18:48:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink AndroidCentral | izvor Samsung | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar