četvrtak, 22. rujna 2011.

Sprint za pokretanje Direct Connect 2. listopada, potvrđuje mobilne Hotspot pokrovni sloj

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/sprint-to-launch-direct-connect-october-2nd-confirms-mobile-hot/:
Način Sprint je bio idući u zadnje vrijeme, mi smo izvjedljiv ako ima 'idući u biti ništa lijevo objaviti na svojoj 7. listopada strategiju ažurirati . Još jedan screenshot ima površinu, s pojedinostima sada Mreže namjere lansirati svoj ​​CDMA-based (čitaj: nema više identificirati) Direct Connect uslugu 2. listopada, s "Povećana pokrivenost" dolazi početkom iduće godine. Mi smo bili očekivali da će ga vidjeti u nekom trenutku ove zime , što znači Nextel alternativa je uzimajući gurnula iz prije roka. Uz to, mi bi trebao biti sluha vijesti u skoroj budućnosti o kompatibilnim uređajima poput Motorola admiral ili Kyocera DuraMax / DuraCore dvojac.

Nažalost, 2. listopada će biti ispunjen s obje radosnu vijest i loše, jer izgleda kao pukotina dopisa detaljno Sprint plan za kapu mobilne Hotspot dodati-na je pravo na cilj. Prijevoznik je svoje namjere službeno jutros, potvrđujući da će doista biti stavljajući 5GB po mjesecu remen na tethering radi s telefona, zajedno s prestar optužbi za 0,05 dolara po dodatnim MB koristi. Grandfathered dodataka nije opcija ovdje, tako da svaki tetherer već granatiranja iz 30 $ za privilegiju će se naći ograničena, kao dobro. No, pogled na svijetlu stranu: tablets ne odnosi se na podatke kapu, a na telefon podataka planova i posvećena mobilne širokopojasne pakete će ostati nepromijenjeni ... za sada, barem .

Sprint za pokretanje Direct Connect 2. listopada, potvrđuje mobilne Hotspot pokrovni sloj prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 16:52:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor SprintFeed , BGR | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar