četvrtak, 22. rujna 2011.

OpenMobile demo ACL za meego, obećava 100% kompatibilnost sa Android aplikacije (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/openmobile-demos-acl-for-meego-promises-100-compatibility-with/:
OpenMobile je nova tvrtka na sceni kompatibilnosti aplikacija čiji je primarni proizvod, sloj aplikacija kompatibilnost, obećava da će donijeti Android je velika količina aplikacija na manje platforme. U nastavku video, ACL prikazan je trčanje na meego , gdje tvorci obećavaju potpunu kompatibilnost sa svim Android app - bez potrebe za izmjenu Developer - iskorištavanjem Google Runtime Environment i Dalvik VM . Dok je podrška za Intel i Nokia nezakonit lovechild je prvi iz vrata (zajedno s Linux sama), tvrtka planira uvesti slične verzije za Bada, QNX, Symbian, WebOS i Windows. Kao i njegov konkurent, Alien Dalvik , OpenMobile je pozicioniranje svojih slojeva Application Compatibility za OEM proizvođačima, a ne potrošača. Nažalost, to eliminira nadamo se da ćete možda ste imali za postavljanje visi s prijateljima na taj N9 ste unaprijed naručili - osim ako OpenMobile je u stanju uvjeriti ljudi u gradu Espoo s moćnom dobar sales pitch, svejedno.

[Hvala, Mikko]

Nastaviti čitanje OpenMobile demo ACL za meego, obećava 100% kompatibilnost sa Android aplikacije (video)

OpenMobile demo ACL za meego, obećava 100% kompatibilnost sa Android aplikacije (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 09:59:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink MeeGoExperts | izvor OpenMobile | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar