četvrtak, 22. rujna 2011.

Facebook izlasci Timeline, daje Profil stranica od novom ruhu

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/facebook-outs-timeline-gives-your-profile-page-a-new-outfit/:
Pa, Mark je samo otkrio Facebook novi izgled u svoj keynote F8, a on zove to Timeline. Ideja je da bi se lakše vidjeti što vi želite vidjeti iz svoje prošlosti, postavljajući, iznenađenje iznenađenje, datuma na desnom rubu svojoj stranici s profilom koji razgrađuje sadržaj godinu i mjesec dana. To je mnogo više vizualno iskustvo nego Facebook prethodne teme, a rokovi Pregleda vam omogućuju filtriranje sadržaja od strane fotografije, gdje ste bili (ljubaznošću Bing Maps inovacije), i još mnogo toga. Također možete dodati aplikacije, "voli", i sve svoje druge sadržaje u uredno organiziran oknima na stranici Vašeg profila kako bi se lakše "ispričati priču svog života", na način koji želite - uključujući sposobnost da se ide natrag i dodati stvari na vremenskoj nakon što je činjenica, bez tok kondenzator potrebno.

Razvijanje ...

Facebook izlasci Timeline, daje Profil stranica od novom ruhu prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 13:38:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Facebook | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar