četvrtak, 22. rujna 2011.

NTT DoCoMo mobilni pribor miris tvoj dah, kažem vam staviti hamburger dolje (video)

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/ntt-docomos-mobile-accessories-smell-your-breath-tell-you-to-p/:
Bolesna od vaših prijatelja govoreći pogledate masti u tim trapericama? Očigledno, NTT DoCoMo osjeća svoje boli i ima za cilj swap out peer kritiku smartphone objektivnost. Prikazano od prije CEATEC Japan 2011 (godišnja elektronike sajam), operator je oblozi off nekoliko mobilni temelji pribor, od gama zraka i UV svjetlo praćenja telefona slučajevima breathalyzer kao dodati-na za mjerenje tijelo mast (plaćati pozornost, HTC rima ?). Bilo je i par aplikacija na ruci za provjeru slike hrane od kalorija baze podataka la Google zaštitne naočale, a AR implementacije za vremenske usluge na tablets. Nije jasno da li zapravo japanski prijevoznik namjerava izdati ove inovacije na masovno konzumiranje javnost, ali kao i sa svim stvarima tech u tom kutku svijeta, oni su sigurni da biste dobili prije nego što smo ikada učiniti. Skoči prošlosti pauzu za video zaviriti u Nippon u puzanja prema autostopere Vodič stilu bežični svijet.

Nastaviti čitanje NTT DoCoMo mobilni pribor miris tvoj dah, kažem vam staviti hamburger dolje (video)

NTT DoCoMo mobilni pribor miris tvoj dah, kažem vam staviti hamburger dolje (video) prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 17:09:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink TechCrunch | izvor Penn-Olson | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar