četvrtak, 22. rujna 2011.

Mango udaraca NoDo, role ažuriranje vlak za Dell Mjesto Pro

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/mango-bumps-nodo-rolls-the-update-train-to-dells-venue-pro/:
Vi ste imali nekoliko mjeseci kako bi dobili udoban s NoDo na mjesto Pro , ali ne bi previše drugarski - Mango na putu. Službeni blog post na Dell web-mjestu osigurava vlasnicima zrnasto WP7 klizač da Microsoft je puno očekuje OS ažuriranja trebaju biti na putu do kraja jeseni. Otključan vlasnici u SAD-u, EMEA i Indije, uz zaključana slušalicu vlasnicima na T-Mobile SAD-u i Cincinnati Bell će biti tretirane na tropske softvera umak negdje u sljedećih nekoliko tjedana. Lijevo iz ove nadogradnje stranke su ugovoreni uređaj vlasnici na AT & T koja je upravo ćete morati čekati buduće najave. Službeni Mango širenje u svim postojećim Redmond-kažnjeni uređaja već je predviđen za sljedeća dva tjedna ionako. Ipak, to je uvijek lijepo čuti vijest potvrdio dva puta.

Mango udaraca NoDo, role ažuriranje vlak za Dell Mjesto Pro prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 15:07:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Dell korporativni blog | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar