četvrtak, 22. rujna 2011.

Boja napušta app neovisnosti Facebook, nada ćete platiti netko 'posjet'

Zanimljivi vijesti na URL:http://www.engadget.com/2011/09/22/color-abandons-app-independence-for-facebook-hopes-youll-pay-s/:
Boja pokrenut sajam iznos od pompu vratiti u ožujku, i to je ne čudi, zapravo - tvrtka je predvodio Lala osnivač Bill Nguyen, s deset milijuna u potporu od nekih najboljih venture kapital tvrtki. Hype oko dijeljenje fotografija app nije dugo trebalo da umre dolje, ali - u posljednjih nekoliko mjeseci, nismo čuli puno od pokretanja. Ispada boja tim je preispitivanje projekta iz temelja. Tvrtka je koristila F8 ovaj tjedan lansirati novu verziju aplikacije u cijelosti izgrađena oko Facebooka. Nova boja harnesses promjenama na društvene mreže Otvorenog Graf protokol uvesti pojam "posjet", socijalni gesta koja potiče korisnika na zahtjev live video hrane iz Facebook prijatelja Vidjevši zanimljive fotografije u svojoj hrani društvenih mreža ili iPhone / Android app. Kratki video stream može biti nazočni više korisnika, postaje nešto mini Ustream ugrađene u Facebook. Nova boja je trenutno u zatvorenom fazi testiranja, iako zainteresirani mogu se prijaviti za sudjelovanje u nastavku.

Boja napušta app neovisnosti Facebook, nada ćete platiti netko 'posjet' prvobitno pojavio na Engadget dana ned, 22. rujna 2011 13:57:00 EDT. Molimo pogledajte naše uvjete za korištenje feedove .

Permalink | izvor Facebook | Pošalji | Komentari

Nema komentara:

Objavi komentar